۵/۵ - (۷ امتیاز)

بیشتر تولیدکنندگان به دنبال راه هایی برای کاهش هزینه و بهبود کارایی بدون تأثیر منفی بر کیفیت هستند. تولیداتی که در آن ها از جوشکاری نقطه ای مقاومتی استفاده می شود ، می‌توانند با تبدیل به آن استفاده از جوش لیزری میزان بهره وری و کیفیت تولیدات خود را بطور قابل توجهی افزایش دهند.

جوش نقطه ای لیزر ، انجام پروژه های جوشکاری لیزر ، خدمات جوشکاری لیزری ، جوش یگ ، جوش فایبر ، جوش استیل ، تهران نور افشان 09120206925 جوشکاری لیزری جوش لیزر
جوش نقطه ای لیزر ، انجام پروژه های جوشکاری لیزر ، خدمات جوشکاری لیزری ، جوش یگ ، جوش استیل ، تهران نور افشان ۰۹۱۲۰۲۰۶۹۲۵

فناوری جوشکاری لیزری سه تا چهار برابر سریعتر از جوشکاری نقطه مقاومت است ، در حالی که کیفیت جوش و تکرارپذیری آن را نیز افزایش می دهد. با این حال ، ممکن است جوشکاری لیزری مناسب برای هر نوع محصولی نباشد.

برای بررسی اینکه آیا جوشکاری با لیزر برای کار شما مناسب است ، فاکتورهای مختلفی را باید در نظر بگیرید که در ادامه به آنها می‌پردازیم . همراه ما باشید …

اصول عملکرد جوش نقطه ای

برای جوشکاری دو قطعه ماده به ضخامت ۳ میلی متر که روی هم قرار گرفته اند، می توان از جوشکاری نقطه ای مقاومتی استفاده کرد. این فرآیند اغلب در صنایع حمل و نقل و برای کاربردهایی مانند ساخت قطعات و قالبهای بدنه خودرو و همچنین جوشکاری مبلمان اداری و جعبه ابزار مورد استفاده قرار می گیرد.

در فرآیند جوشکاری نقطه ای از دو الکترود استفاده می شود ، که یکی در پایین قطعه قرار دارد و دیگری در بالا. فشاری در بین دو الکترود اعمال می شود ، که دو قطعه فلز را به هم میچسباند. جریانی الکتریکی که از بین الکترودها عبور کرده ، جوش را تولید می کند و دو سطح را به هم جوش می‌دهد.

معایب جوش نقطه ای

یک چالش مهم در فرآیند جوشکاری نقطه ای این است که وقتی دو الکترود آزاد می شوند ، بر روی فلز پایه تورفتگی ایجاد می شود. در کاربردهای جوشکاری که زیبایی در آن از اهمیت بالایی برخوردار است ، از بین بردن این فرورفتگی نیاز به سنگ زنی پس از جوشکاری و غالباً رنگ آمیزی دارد که این امر باعث افزایش زمان و هزینه فرآیند می شود.

جوشکاری نقطه ای معمولاً یک فرایند دستی است. همچنین ایجاد یک فرایند قابل پیش بینی هنگام استفاده از جوشکاری نقطه ای خودکار چالش برانگیز است زیرا الکترودها به سرعت فرسوده می‌شوند ، این بدان معنی است که پارامترهای فرآیند و تناسب آن به طور مداوم تغییر می‌کند. این امر همچنین می‌تواند بر تکرار کیفیت جوش قطعه در جوشکاری نقطه ای تأثیر بگذارد.

هر ماشین یا دستگاه جوش مقاومت نقطه ای فقط برای ضخامت مشخصی قابل استفاده است که این ضخامت حدود ۳۰ تا ۱۳۰ سانتی متر است .جایگاه الکترود ها در جوش نقطه ای باید از قبل مشخص شود و فقط مقدار کمی جابجایی در حین کار مجاز است.

سایز و شکل الکترودها سایز و میزان مقاومت نقطه جوش را مشخص می‌کند. اتصال تنها در نقطه ای که الکترود ها با قطعه تماس پیدا می کنند به وقوع می‎پیوندد.

اگر به اندازه کافی جریان الکتریکی در نقطه جوش وجود نداشته باشد فلزات با وجود فشار کافی به یکدیگر جوش داده نمی‌شوند و باعث می‌شود که جوش انجام شده ضعیف و کوچک گردد.

اگر فشار کافی به قطعات اعمال نشود نقطه جوش به درستی شکل نمی‌گیرد .

ظاهر جوش نطقه ای اغلب زشت و نامناسب می‌باشد.

مزایای جوشکاری لیزری

در برخی از تولیدات که به جوشکاری نقطه مقاومتی نیاز دارد ، یک فرایند جوشکاری لیزری می‌تواند باعث صرفه جویی در وقت و بهبود کیفیت جوشکاری شود. این فرآیند جوشکاری برای جوش دادن برخی از فلزات غیر مشابه نیز مناسب است که به دلیل تفاوت در خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و مکانیکی فلزات پایه ، جوشکاری آنها با فرآیند جوش نقطه مقاومتی دشوار است.

جوشکاری لیزری با استفاده از یک پرتو لیزر قدرتمند دو قطعه کار را بهم جوش می دهد. لیزر با چگالی انرژی بالا به یک نقطه مشخص روی ماده برخورد می کند. وقتی نور به سطح برخورد می کند ، فلزها ذوب شده و به یکدیگر متصل می‌شوند.

کنترل دقیق عمق نفوذ در جوشکاری لیزری باعث می‌شود که هرگونه تغییر شکل یا تورفتگی در قسمت پشت قطعه را از بین می‌برد و اینکار زمان و هزینه صرف شده برای سنگ زنی یا پرداخت پس از جوشکاری را کاهش می دهد.

اندازه پرتوی بسیار کوچک – کمتر از ۱ میلی متر است – منجر به ایجاد یک منطقه کوچک تحت تأثیر گرما می شود که این امر برای جوشکاری مواد نازک یا فلزاتی که کنترل ورودی گرما در آنها مهم است ، مزایایی را به همراه دارد.

یک فرایند بسیار سریع است که به طور معمول سه تا چهار برابر سریعتر از جوش نقطه مقاومتی دستی است.

جوشکاری با کیفیت بالا و کاهش زمان و هزینه صرف شده برای پرداخت پس از جوشکاری، انجام می‌شود.

جهت آشنایی با انواع دستگاه جوش لیزری و مزایا و معایب آنها این مقاله را مطالعه فرمائید.

جوشکاری لیزری برای چه کاربردهای مناسب است؟

برای تبدیل استفاده از جوش نقطه ای مقاومتی به جوشکاری لیزری نیاز به در نظر گرفتن چندین فاکتور کلیدی است تا مشخص شود که آیا جوشکاری لیزری گزینه مناسبی برای عملکرد و جایگزینی است یا خیر.

از آنجا که جوشکاری لیزر ، نیاز به سرمایه گذاری بالا برای خرید دستگاه جوشکاری دارد برای کار و تولیدات کوچک که قطعات زیادی تولید نمی کند ، ممکن است این نوع سرمایه گذاری بصرفه نباشد و توجیه اقتصادی نداشته باشد.

دو قطعه کار برای جوشکاری لیزری باید بدون شکاف به هم فشار داده شوند تا یک جوش لیزری با کیفیت بالا ایجاد شود. این امر باعث می شود که ارائه مفصل و تجهیزات مناسب مهم بشود. بنابراین این عملیات باید بتواند از تنظیمات مناسب و تنظیم قطعات پشتیبانی کند.

جوشکاری لیزری به بهترین وجهی برای تولیدات عمده مناسب است . به دلیل سرمایه گذاری لازم برای راه اندازی سیستم ، تولیدات عمده یا با حجم قطعه زیاد معمولاً بهترین بازدهی را برای جوشکاری لیزر ارائه می دهند.

در نظر گرفتن این عوامل می تواند به شما کمک کند تا تشخیص دهید آیا جوشکاری لیزری برای عملکرد شما مناسب است یا خیر.

شرکت تهران نور افشان ارائه دهنده خدمات جوش لیزری در تهران

شرکت تهران نور افشان آماده ارائه خدمات جوش لیزری برای انواع مواد از جمله استیل ، آلومینیوم ، گالوانیزه و … در تهران می‌باشد. شما مشتریان عزیز می‌‎توانید جهت کسب اطلاع بیشتر و بهره‌مندی از مشاوره رایگان با کارشناسان ما در شرکت تهران نور افشان تماس حاصل فرمائید:

۰۹۱۲۰۲۰۶۹۲۵

۰۲۱۵۵۲۶۶۹۱۵

شرکت تهران نور افشان

5/5 - (7 امتیاز)
پیمایش به بالا